Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact

Utiliteitsbouw

Verwarmingssystemen in utiliteitsbouw

Heating Group International heeft effectieve verwarmingsoplossingen voor vloeren en verhardingen, leidingtracés en ruimten. Oplossingen die worden toegepast in onder meer parkeergarages van kantoren en appartementencomplexen, openbare parkeergarages en op logistieke terreinen.

Verwarmingssystemen in utiliteitsbouw

  • Hellingen moeten worden beveiligd tegen bevriezing; van laaddock en oprit tot rolstoelhelling. Met onze opritverwarming beschik je over een uitermate effectieve én efficiënte oplossing. De elektrische verwarming is onderhoudsvriendelijk. Alleen als de weersomstandigheden daarom vragen, schakelt het systeem automatisch in. Zo bespaar je gemakkelijk energie.
  • Leidingtracés op een bepaalde temperatuur moeten worden gehouden en/of bevriezing moet worden voorkomen.
  • Ruimten op temperatuur moeten worden gebracht of gehouden. Van technische ruimte tot bijgebouw. Onze elektrische heaters zorgen voor de gewenste temperatuur.

Steeds meer architecten, installateurs en opdrachtgevers kiezen voor onze oplossingen. Dat heeft te maken met de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de toegepaste componenten. Maar óók met onze manier van werken. Door onze flexibiliteit en expertise zijn we een prettige partner bij elk project.

Speciaal voor de aanbesteding en voorbereiding van projecten stellen we standaard bestekteksten beschikbaar. Daarmee kun je snel en gemakkelijk exact de juiste producten specificeren. Een waarborg dat iedereen dezelfde verwachtingen heeft van de verwarmingsoplossingen.

Complete verwarmingsoplossingen

Overal waar oppervlakken of leidingen verwarmd moeten worden, biedt Heating Group International de oplossing. Een complete oplossing, omdat wij niet alleen de verwarmingscomponenten leveren, maar ook de meet- en regeltechniek. Als specialisten kunnen we je bij elk project deskundig advies geven en ondersteunen bij de engineering. Sterker nog: we beschikken over een eigen installatieteam, dat zich bezighoudt met het installeren van opritverwarming en tracing. Voor architecten een goede reden om onze oplossingen in hun bestekken op te nemen. Voor installateurs het verschil tussen een leverancier en een partner.

Zo werken wij graag met je samen: als een partner. Daar is meer voor nodig dan een goed product. Wij proberen je in alle fasen van het project zo goed mogelijk te ondersteunen. De ene keer met een kleine dienst – bijvoorbeeld een persoonlijk engineeringsadvies. De andere keer met een commerciële oplossing – zoals een scherpe offerte. Een volgende keer met een staaltje van samenwerking – door speciaal voor jou een voorraad onderdelen aan te houden. Hoe beter we elkaar kennen des te meer wij voor je kunnen betekenen. Zoals onze producten maatwerk zijn, zo is onze dienstverlening dat ook.

Ook je opdrachtgever zal de keuze voor Heating Group International waarderen. Wij geven tot zelfs 20 jaar garantie op onze oplossingen, mits deze door onze specialisten worden aangelegd en onderhouden.