Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact
Over Heating Group

Kwaliteit en certificering

When reliability matters. Dat is onze filosofie en het tekent wat klanten aan ons bindt. Niet voor niets genieten we het vertrouwen van vele bedrijven in de offshore energie, industrie en utiliteit.

Bij Heating Group vinden we kwaliteit en veiligheid belangrijk. Wij zijn dan ook ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Daarnaast voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen.

ISO 9001 certificering

Met het ISO 9001 certificaat voldoen wij aan de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Hiermee borgen wij een kwalitatief eindproduct en worden processen en procedures geoptimaliseerd.

ISO 14001 certificering

ISO 14001 is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem is gebruikt om binnen onze organisatie een passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.

ISO 14001 milieu

VCA

Veilig en gezond werken staat bij ons aan de basis bij alles wat we doen. Met het VCA certificaat laten we zien dat we elke dag op een veilige en gezonde manier werken, zowel op onze eigen locatie als bij u op locatie.

CE certificering

Al onze producten zijn voorzien van een CE-markering. Hiermee verklaren wij dat de producten voldoen aan de toepasselijke EU-wetgeving.

UKCA certificering

De producten die aan het Verenigd Koninkrijk geleverd worden voldoen aan de UKCA certificering. Wat inhoudt dat ze voldoen aan de geldende wet- en regelgeving in de UK.

UL certificering

Met de UL certificering tonen we aan dat de producten voldoen aan de toepasselijke veiligheidsvoorschriften in de Verenigde Staten en Canada. Meer informatie over welke producten dit certificaat hebben? Neem dan contact op.

INMETRO certificering

Met de INMETRO certificering tonen we aan dat de producten voldoen aan de actuele wet-, regelgeving en veiligheidsvoorschriften van Brazilië. Meer informatie over welke producten dit certificaat hebben? Neem dan contact op.

CSA certificering

CSA is een afkorting die staat voor Canadian Standards Association. Deze certificering kan gezien worden als de gelijke van de CE certificering die gebruikt wordt in de Europese Unie, maar dan voor export naar de VS of Canada. Wij bieden onze elektrische producten, mechanische producten, of algemene ‘risico-producten volgens deze normen aan. Meer informatie over welke producten dit certificaat hebben? Neem dan contact op.

DNV certificering

Met de DNV certificering is risicomanagement centraal in onze bedrijfs- en managementprocessen. We brengen hierbij kwaliteits-, milieu -, en veiligheidsaspecten samen in één managementsysteem en zijn aan de slag met het continu verbeteren van onze organisatie en systemen. Meer informatie over welke producten dit certificaat hebben? Neem dan contact op.

IECEx certificering

Ex-apparatuur is apparatuur die wordt gebruikt in een potentieel explosieve omgeving, zoals benzinestations, olieraffinaderijen, olietankers en de raffinaderijen. Apparatuur gebruikt in dergelijke gebieden moet worden gebouwd, zodat ze geen vonken of hitte die deze omgeving kunnen ontsteken creëren. De IECEx certificering garandeert dat apparatuur die wordt gebruikt in deze gebieden veilig is en voldoet aan de normen voor Ex-apparatuur. Meer informatie over welke producten dit certificaat hebben? Neem dan contact op.

ATEX certificering

Het ATEX certificaat is van toepassing voor producten die uitgebreid getest zijn volgens Europese richtlijnen, zodat ze veilig zijn voor gebruik in specifieke omgevingen waarbij potentieel kans is op explosiegevaar. Meer informatie over welke producten dit certificaat hebben? Neem dan contact op.

CNEX certificering

De CNEX certificering is van toepassing voor Ex-producten die gebruikt worden in omgevingen met potentieel explosiegevaar. Hiermee tonen we aan dat de producten voldoen aan de wet- en regelgeving in China (China Compulsory Certification (CCC). Meer informatie over welke producten dit certificaat hebben? Neem dan contact op.