Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact
Producten

Gegarandeerd de goede temperatuur

When reliability matters. Dat is onze filosofie en het tekent wat klanten aan ons bindt. Niet voor niets genieten we het vertrouwen van vele bedrijven in de olie- en gassector, industrie en utiliteit.

We zijn uitgegroeid tot een internationale speler met een unieke aanpak. Enerzijds bieden we u de allerbeste producten voor elektrische verwarming. Dat doen we snel, compleet en vaak uit voorraad. Anderzijds zijn we een oplossingsgerichte dienstverlener die turnkey oplossingen realiseert. Voor opdrachtgevers en hun installateurs zijn we een partij die dichtbij staat en graag haar kennis deelt. Een dienstverlener die een antwoord heeft op grote en kleine vraagstukken.

Historie

Als je onze historie kent, begrijp je ook de samenstelling van ons productaanbod. Heating Group International is ontstaan onder de ondernemende leiding van Ton Ippel. Hij voegde in enkele jaren tijd meerdere bedrijven c.q. merken samen: MechaheatBuvecoJirlumar, Voltanova en recent Van Stek. Deze namen zijn welbekende merken in hun eigen marktsegment en zullen als merknaam ook vindbaar blijven. Sinds 2012 gebruiken we in onze eigen communicatie alleen nog de naam Heating Group International voor alle productgroepen. De naam die inmiddels te vinden is op menig vendor list en in menig bestek.

Heating Group International garandeert altijd de juiste temperatuur door middel van elektrische verwarming. Dat mag u zien als een missie die verder gaat dan de levering van producten. Het is onze expertise van engineering tot en met inbedrijfstelling die het verschil maakt tussen een product en een oplossing. Met een betrouwbare verwarming garanderen we de continuïteit van uw processen.

Vacatures

Heating Group International is een snel veranderend en groeiend bedrijf. Op dit moment bestaat ons team uit 24 collega’s. Met elkaar werken we aan het ontwikkelen, produceren, leveren, monteren en in bedrijfstellen van industriële elektrische proces verwarmingssystemen die er voor zorgen dat de processen van onze klanten doorgang vinden.

Bekijk alle vacatures
Open sollicitatie

Staat jouw functie er niet tussen of wil je gewoon solliciteren? Stuur een open sollicitatie!

Solliciteer

Quicknovation

Met het unieke concept Quicknovation is Heating Group International sinds 2012 aan het bouwen aan een sterke productie afdeling. Met de tientallen jaren kennis en ervaring van de markt is er bekend waar de belangen van de klanten liggen: op maat gemaakte producten, en snelle levertijden.

Quicknovation

Ontwerp en engineering

De specialisten van Heating Group International ontwerpen verwarmingsoplossingen op maat. Daarbij gaat het niet alleen om het realiseren van de gewenste temperatuur binnen alle randvoorwaarden. Samen met u denken we na over de optimalisatie van uw processen. Welke parameters kunnen het verschil gaan maken? Misschien kunt u doorstroomsnelheden vergroten, de nauwkeurigheid van de temperatuur verbeteren, de onderhoudskosten verlagen of energie besparen.

Lees meer