Werken bij Heating Group Contact

Vloerverwarming

Als verwarmingsspecialist levert Heating Group uiteraard ook vloerverwarming voor bedrijven, inclusief montage.
We denken graag met je mee om de best mogelijke optie te selecteren!

Technisch advies?

Vloerverwarming

Vloerverwarming is niet meer weg te denken uit de woningbouw en utiliteitsbouw. De comfortabele warmte in combinatie met het gemak en het betere rendement maken dat het de standaard is geworden in nieuwbouw.

Elektrische vloerverwarming is een fossielvrije manier van verwarmen, duurzaam en comfortabel.

Vloerverwarming voor projecten

Heating Group is met regelmaat de leverancier van vloerverwarming in hotelkamers en bij projecten waar enkele tientallen nieuwbouwwoningen van vloerverwarming voorzien moeten worden. Op de (omslag)foto is een project te zien waarbij we dit voor de Radboud Universiteit aangelegd hebben.

Vloerverwarming van HGI

Er zijn verschillende soorten vloerverwarming. Samen kijken we wat de beste optie is bij elk specifiek project. Zo kunnen we losse verwarmingskabels gebruiken of verwarmingsmatten. We hebben een compleet assortiment aan verwarmingskabels van ons eigen merk en uiteraard leveren we ook de bijbehorende thermostaten, zo ben je verzekerd van een optimaal werkend en compleet systeem dat wordt aangelegd door specialisten. Ons montageteam werkt snel en vakkundig, ze doen dit immers dagelijks.

 

Een veilige keuze

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze verwarmingskabels én ons montageteam dat wij je met een gerust hart 15 jaar garantie aanbieden op onze vloerverwarming als deze door ons team gemonteerd wordt. Zo ben je verzekerd van een onderhoudsvrij en perfect werkend systeem.

Onze klanten kiezen daarnaast voor ons vanwege onze flexibele planning, snelle en vakkundige montage en de goede service.

Onze specialisten staan je graag te woord om mee te denken over de toepassing van vloerverwarming in je projecten en je vervolgens een interessant aanbod te doen.

 


1

Goede garantie

We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten én mensen en bieden je daarom gerust 15 jaar garantie wanneer wij zelf monteren.

2

Flexibel

Doordat we onze kabels altijd op voorraad hebben en 2 montageteams hebben, zijn we flexibel in onze planning.

3

Vakkundig

We adviseren je graag over de beste oplossing voor elk afzonderlijk project. Met decennia aan ervaring is je project in goede handen.

Adviseur Vloerverwarming

Wil je graag meer informatie?


Technisch advies Vraag om informatie