Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact
1 september 2015

Passiefhuizen 2.0 met Heating Group International naverwarmersHeating Group International droeg bij aan de totstandkoming van het
nieuwbouwproject Groevenbeek Noord in Ermelo; het eerste nul-op-de-meter project van Nederland in deze prijsklasse en omvang en met dit energieconcept! Het concept gaat verder dan de tot nog toe bestaande passiefhuizenbouw. De woningen zijn onder andere voorzien van een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning. De woningen zijn voorzien van energielabel A (+++). Duurzaam dus voor het milieu én goed voor de portemonnee.

Heating Group kanaalluchtverhitters voor passiefbouw

Heating Group International leverde voor dit project kanaalluchtverhitters. Deze verhitters zijn ingebouwd in het kanaalwerk van de woningen en voorzien op de momenten dat het nodig is, de verschillende ruimten van extra verwarming. Door het uitgekiende ontwerp van de woning is het energieverbruik nagenoeg nul. Nog geen 5 maanden geleden werd gestart met de bouw, inmiddels is de laatste van 39 woningen opgeleverd. Op 17 september a.s. wordt het project officieel opgeleverd en de demonstratiewoning feestelijk geopend! Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland en de burgemeester van Ermelo verrichten samen de officiële handeling. Wilt u eens samen met ons kijken hoe dit concept in de praktijk werkt? U bent van harte welkom om samen met ons de demonstratiewoning te bezoeken. Graag maken we daarvoor met u een afspraak.