Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact
31 januari 2017

Elektrische doorstroomheatersHeating Group International, de specialist als het gaat om complete industriële procesverwarming systemen, is al jaren specialist als het gaat om elektrische doorstroomheaters.

Elektrische doorstroomheaters zijn een uitstekende manier om vloeistoffen als water en thermische olie, stoom of zelfs gassen te verwarmen. Door het product geforceerd langs een flensheater te laten stromen welke in een behuizing gemonteerd zit, wordt snel op de gewenste procestemperatuur gebracht worden.

Heating Group International levert hiervoor een compleet product. Het verwarmingselement wordt geheel volgens de projectspecificaties geëngineerd en geproduceerd. Met een maximaal vermogen van 5MW, spanningen tot 3x690 volt, ATEX-uitvoering en materialen van staal, RVS en Incoloy en een testdruk van 200bar kan er een oplossing geboden worden voor elk industrieel proces.

Heating Group International levert haar doorstroomheaters inclusief de bijhorende regeling. Ook deze wordt klant specifiek door eigen mensen geëngineerd en gebouwd. Dankzij onze eigen afdeling voor de regeltechniek kan er snel gecommuniceerd worden en per project een passende regeling geboden worden.