Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact
Quicknovation

Quicknovation

Met het unieke concept Quicknovation is Heating Group International sinds 2012 aan het bouwen aan een sterke productie afdeling. Met de tientallen jaren kennis en ervaring van de markt is er bekend waar de belangen van de klanten liggen: op maat gemaakte producten, en snelle levertijden.

Quicknovation: snelheid en design

Heating Group International is een toonaangevend Nederlands producent van industriële elektrische (proces) verwarmingssystemen en is de marktleider op het gebied van kanaalluchtverhitters. In 2018 presenteerden we ons QuicknovationTM concept. Quicknovation is een combinatie van klant specifiek ontwerp en gestandaardiseerde componenten, gebaseerd op Heating Group componenten. Het belangrijkste voordeel? De snelheid waarmee we allerlei soorten (semi-)klant specifieke heaters kunnen leveren. Dat geeft u de flexibiliteit en betrouwbaarheid die u nodig heeft.

Gestandaardiseerde onderdelen

Wij garanderen de juiste temperatuur voor uw proces door de juiste verwarmingsoplossing toe te passen. Wij begrijpen als geen ander het belang van betrouwbare verwarming voor de continuïteit van uw proces. Daarom zien we onszelf ook niet als slechts een leverancier van een product. We zijn op een betrouwbaarheidsmissie. When reliability matters. Dat is onze filosofie en de reden dat onze klanten loyaal zijn naar ons. Dankzij deze filosofie en onze aanpak van projecten van engineering tot en met uitvoering, hebben wij het vertrouwen verworven van vele bedrijven in de olie- en gassector, de (petro)chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, machine- en apparatenbouw, kunststofindustrie, levensmiddelenindustrie, scheepsbouw, utiliteitsbouw, en ga maar door. Ons QuicknovationTM concept, wat we introduceerden samen met onze steeds groter wordende productiecapaciteit en productenpakket, is een totaaloplossing welke verder gaat dan het traditionele Lean Management. Uiteindelijk gaat het zelfs verder dan Quick Response Manufacturing. We gebruiken ons QuicknovationTM concept inmiddels voor alle producten die wij zelf ontwikkelen.

Verwarmingsproducten

Kanaalluchtverhitters, ribbenbuiskachels, convectorkachels, inschroefelementen en ventilatorkachels. U herkent onze Quicknovation producten aan het QuicknovationTM logo.

Download hier de folder Quicknovation:

HGI-ST-EX-EN-20190327