Werken bij Heating Group Contacteer ons

Opritverwarming

Opritverwarming, ook wel hellingbaanverwarming genoemd, is een veiligheidsvoorziening. En daarop wordt gelukkig steeds minder bespaard. Het is uiteraard het snelst en dus het goedkoopst om een verwarmde oprit al aan te leggen in de nieuwbouwfase, maar het is ook mogelijk om een verwarmde oprit aan te leggen op een bestaand bedrijfsterrein.

Technisch advies?

Eenvoudig het verbruik meten van opritverwarming

Door toepassing van de slimme weersafhankelijke regeling is het verbruik van opritverwarming een te verwaarlozen factor. Heating Group heeft samen met het KNMI gekeken naar het gemiddelde verbruik en vastgesteld, dat per jaar een elektrisch aangedreven opritverwarming van Heating Group gemiddeld 100 tot 150 uur aan staat. Afhankelijk van het geïnstalleerde vermogen zijn hiermee de verbruikskosten eenvoudig vast te stellen. Maar belangrijker dan het verbruik, is het feit dat u met onze verwarmde oprit de zekerheid heeft van een veilige situatie voor mens en materiaal!

Van ontwerp tot realisatie: een verwarmde oprit door deskundig personeel

Heating Group treedt op als partner in het hele traject. In onze ruime ervaring als leidend aanbieder van dit product, hebben we een kennisniveau verworven waarvan we graag onze klanten mee laten profiteren. Wij adviseren over de juiste toepassing van ons product in de planningsfase. We leveren, indien gewenst, conceptbestekken aan adviseurs en architecten. Vervolgens verzorgt Heating Group de calculaties voor de aannemers / installateurs, zodat alle partijen met de juiste informatie de markt kunnen bedienen.

Onderhoudscontract opritverwarming

Bij Heating Group International heeft u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor de opritverwarming.
Onze monteurs controleren dan elk jaar voor de winterperiode de werking van de opritverwarming. Eventuele problemen kunnen hierdoor tijdig opgelost worden zodat u ten alle tijden een vorstvrije hellingbaan heeft.  Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van een korte responstijd bij een eventuele storing.
Tot slot verlengen we de garantietermijn van de verwarmingskabels bij het afsluiten van een onderhoudscontract. De garantietermijn kan zo oplopen tot maar liefst 20 jaar.

Heating Group versus de concurrentie

Heating Group International onderscheidt zich wezenlijk van de andere aanbieders van een elektrisch aangedreven opritverwarming op met name de volgende punten:

  • Heating Group International werkt zoveel mogelijk met kabels, niet met matten. Dit heeft het grote voordeel dat de verwarmingselementen exact op de juiste maat gemaakt kunnen worden, en dat bovendien in de montage flexibiliteit behouden wordt (want de afmetingen op de tekening wijken toch nog wel eens af van de werkelijke situatie).
  • Heating Group International assembleert en monteert met eigen mensen en met eigen materieel.
  • Heating Group werkt altijd in AutoCad een legpatroon uit.
  • Heating Group biedt service en onderhoud aan, uitgevoerd door eigen teams. Daarmee bent u verzekerd van een verwarmde oprit, altijd! Als u een onderhoudscontract heeft, garanderen wij een minimale reactietijd om een storing te verhelpen.
  • Bovendien verlengen we de garantietermijn op de kabels, mits door ons geïnstalleerd van 10 naar 15 jaar, en bij een servicecontract zelfs naar 20 jaar!
  • Heating Group ontwerpt en bouwt de schakelpanelen van de elektrisch aangedreven opritverwarming in haar eigen paneelbouwafdeling.

Deskundig advies over uw nieuwe opritverwarming?

Wilt u deskundig advies over het laten plaatsen van een elektrisch aangedreven opritverwarming voor nieuwbouw of uw bestaand bedrijfsterrein? Bel dan naar +31(0)24 – 34 34 222. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden.