Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact

Opritverwarming

Als je kiest voor opritverwarming van Heating Group dan kies je voor kwaliteit, service en gegarandeerd de langste garantietermijn.

Technisch advies?

HGI opritverwarming

HGI opritverwarming is een veiligheidsvoorziening die in diverse branches toegepast wordt. Ziekenhuizen, VVE’s, distributiebedrijven en supermarkten zijn slechts enkele voorbeelden van bedrijven en organisaties waar opritverwarming doorgaans toegepast wordt.

Verwarmingskabels of matten?

In de meeste gevallen adviseren wij het gebruik van verwarmingskabels bij het aanleggen van opritverwarming. Met losse kabel is veel flexibeler te werken, het patroon wordt door onze specialisten uitgetekend en wordt dan conform de tekening gelegd. Op deze manier js een optimale verdeling van de kabel en dus van de warmte .te bereiken.

Het gebruik van matten passen wij voornamelijk toe wanneer de afwerklaag uit klinkers zal bestaan. Doordat klinkers op een bed van gestabiliseerd zand gelegd worden kunnen losse kabels hier niet op vastgezet worden. In deze gevallen bieden verwarmingsmatten een uitkomst: deze kunnen uitgerold worden op het zandbed.

Speciale 35w/m kabel

Heating Group heeft een compleet eigen lijn verwarmingskabels ontworpen waarbij de 35w/m-kabel uniek is in de branche. Door het hogere vermogen hebben we minder kabel nodig om een oppervlakte op te warmen en dat scheelt uiteraard in de kosten!

Energiezuinig

HGI opritverwarming is een energiezuinig systeem. Door de speciale regeling met sensoren schakelt het systeem alleen in wanneer de weersomstandigheden erom vragen. Er wordt daarbij niet enkel rekening gehouden met de temperatuur maar ook met de aanwezigheid van vocht. Hierdoor staat het systeem nooit onnodig aan. Daarnaast is HGI opritverwarming ook nagenoeg onderhoudsvrij.

Garantie

Onze opritverwarming is van hoogstaande kwaliteit. We zijn daar zo zeker van dat we tot maar liefst 20 jaar garantie geven op onze opritverwarmingssystemen!
Waar in de branche doorgaans 2 jaar garantie gegeven wordt op opritverwarming hebben wij onze minimale garantietermijn op de kabels verlengd tot 10 jaar.
Wanneer de opritverwarming is aangelegd door onze eigen monteurs verlengen we deze termijn tot 15 jaar en wanneer er daarnaast sprake is van een servicecontract dan geven we 20 jaar garantie op de verwarmingskabels.