Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact

Hoe wij werken

De beste oplossing voor u én voor uw opdrachtgever.

Overal waar oppervlakken of leidingen verwarmd moeten worden, biedt Heating Group International de oplossing. Een complete oplossing, omdat wij niet alleen de verwarmingscomponenten leveren, maar ook de meet- en regeltechniek. Als specialisten kunnen we u bij elk project deskundig advies geven en ondersteunen bij de engineering. Sterker nog: we beschikken over een eigen installatieteam, dat zich bezighoudt met het installeren van opritverwarming en tracing. Voor architecten een goede reden om onze oplossingen in hun bestekken op te nemen. Voor installateurs het verschil tussen een leverancier en een partner.

Zo werken wij graag met u samen: als een partner. Daar is meer voor nodig dan een goed product. Wij proberen u in alle fasen van het project zo goed mogelijk te ondersteunen. De ene keer met een kleine dienst – bijvoorbeeld een persoonlijk engineeringsadvies. De andere keer met een commerciële oplossing – zoals een scherpe offerte. Een volgende keer met een staaltje van samenwerking – door speciaal voor u een voorraad onderdelen aan te houden. Hoe beter we elkaar kennen des te meer wij voor u kunnen betekenen. Zoals onze producten maatwerk zijn, zo is onze dienstverlening dat ook.

Uw opdrachtgever zal de keuze voor Heating Group International ook waarderen. Wij geven tot zelfs 15 jaar garantie op onze oplossingen, mits deze door onze specialisten worden aangelegd en onderhouden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze producten en neem contact op voor een kennismaking.