Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact

Ex kanaalluchtverhitters

Kanaalluchtverwarmers (ook wel elektrische luchtverhitters genoemd) zijn goed inzetbaar voor luchtverwarming in het algemeen, ruimteverwarming, procesluchtsystemen, droging en nog vele andere toepassingen. Mogelijk in combinatie met en integratie bij warmteterugwinning, klimaatbeheersing en ventilatiesystemen.

 

Technisch advies?

Kanaalluchtverhitters

Elektrische kanaalluchtverhitters zijn ontworpen voor flens-aansluiting in combinatie met een warmtereguleringssysteem, klimaatregeling en ventilatiesystemen. Heating Group voert een uitgebreide range aan standaardproducten en levert daarnaast kanaalluchtverhitters op maat voor diverse toepassingen.

Heating Group International heeft een serie van vierkante en ronde explosieveilige kanaalluchtverhitters, voor zowel insteek als tussenbouw. Met onze engineersafdeling bepaalt u materiaalkeuze, T-klasse, zone, (temperatuur)regelingen en beveiligingen. Vermogens leverbaar tot 5MW.

Meer informatie?

Neemt u eens contact met ons op als u meer informatie wilt over onze ex kanaalluchtverhitters, of als u een afspraak wilt met een van onze technische buitendienstmensen voor een advies op maat.

Adviseur Ex kanaalluchtverhitters

WIl je graag meer informatie?


Technisch advies Vraag om informatie